By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Delara

Delara

Friday

19

January

2024

Dato

Friday

19

January

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

300,- + avg.

Sjanger

Pop

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Tidligere i sommer erobret artisten Amanda Delara toppen av hitlistene med sin personlige tolkning av den svenske låten «Josefin». Hennes pianocover av låten har nådd imponerende1,4 millioner visninger på TikTok og låta klatret raskt til toppen av hitlistene både i Norge og Sverige.

Amanda Delara fikk sitt første gjennombrudd i 2017 med debutsingelen «Paper Paper» og«Gunerius» remixen, og siden den gang har hun kontinuerlig begeistret publikum med både engelsk-og norskspråklig musikk. Hennes norskspråklige EP «Et lite stykke Norge», utgitt i2020, har til og med hatt tekster inkludert i læreplanen på videregående skoler i Norge.Singelen «Nå er det oss» fra EP-en ble også nominert som årets låt på P3 Gull.Året etter opplevde Delara suksess på de europeiske hitlistene med låten «Checka», et samarbeid med den sveitsiske superstjernen Loredana.

Siden sitt gjennombrudd i 2017 har hun stått på store scener både nasjonalt og internasjonalt, og har delt scene med verdensstjerner som Dua Lipa, Khalid og Young Thug. Med en stadig voksende karriere ogen unik evne til å formidle følelser gjennom musikken, er Delara definitivt en artist som fortsetter å imponere og inspirere sitt publikum. Med albumslipp høsten 2023 inntar Delara Norges tre største byer i en eksklusiv mini-turné. Fra den historiske perlen Trondheim, via den sjarmerende kystbyen Bergen og til slutt tilhovedstadens pulserende Sentrum Scene. Delara er klar for å spre musikalsk magi!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim