By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bård Berg / Finding Neo / GiddyGang

Bård Berg / Finding Neo / GiddyGang

Thursday

16

February

2023

Dato

Thursday

16

February

2023

Dørene åpner

18:45

Show start

19:30

Billettpris

290

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Bård Berg / Finding Neo / GiddyGang & Vuyo // ISFiT - 23 // Byscenen Sammen med Byscenen, Trondheims storstue for konserter, er ISFiT klar for å gi dere en fullspekket kveld når tar vi mot Bård Berg, Finding Neo og GiddyGang. Ta turen til Byscenen den 16.02.23 for en kveld proppfull med spennende musikk! Bård Berg er en Oslo-basert produsent og artist som er på vei til å etablere seg som et hett navn både som produsent, trommis, DJ og artist innen den elektroniske sjangeren i Norge. Det nyste albumet Oslo beats Vol III er allerede spådd til å bli en fremtidig norsk klubbklassiker. Med sitt innovative uttrykk blander han house og hip-hop-inspirerte beats med sin jazz-skolerte bakgrunn. På konsert med Bård Berg er DJ-pulten byttet ut med musikere fra øverste hylle som leverer sjelfull og sofistikert klubbmusikk i verdensklasse. Bandet består av seks medlemmer der Bård Berg spiller trommer, Sofie Tollefsbøl på bass, Andrea Louise Horstad på bass, Audun Haave Reknes på keys og Johannes Aagaard. Finding Neo er et av de mest spennende bandene som beveger seg i det norske neo- soul-landskapet om dagen. Musikken deres byr på en blanding av soul, indie og jazz, med inspirasjon hentet fra artister som Tom Misch, Robert Glasper og Hiatus Kajyote. Deres kritikerroste debut, EP-en Hits 4 Neokids, åpnet (d)ørene til musikkjournalister og lyttere i inn- og utland, og tjente dem blant annet tittelen Månedens Urørt hos NRK P3. Tematikken i sangene reflekterer livene til bandmedlemmene selv, og hvordan det er å vokse opp og være ung voksen i dagens samfunn. Finding Neo gir deg en miks av eksperimentelle akkorder og heftige riff blandet med energisk og myk vokal. GiddyGang & Vuyo er en Oslo-basert ansamling musikere som drives av tunge hiphop-beats og silkemyk vokal. Musikken er fundamentert i solide hip hop-beats av den gamle skolen, med sterk påvirkning fra J Dilla og The Roots. Samtidig har medlemmene bakgrunn i alt fra gospel, jazz og soul. Sluttresultatet er overraske

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim