By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

OnklP & De Fjerne Slektningene

OnklP & De Fjerne Slektningene

Saturday

11

March

2023

Dato

Saturday

11

March

2023

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

375

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

OnklP & De Fjerne Slektningene – turné Norges farligste boyband har siden sin debut i 2014 blitt pensum i både barne- og ungdomsskole, men ikke blitt mindre farlige på veien av den grunn. Bandet som står bak tyve-ti-tallets største og kanskje viktigste norske låt, «Styggen på ryggen», skal endelig ut på veien igjen etter å ha fått to turneer amputert av pandemien.   På nyåret slipper bandet også sitt femte studioalbum,  I januar i år gikk et finkalibrert Slekta i studio, og på den kommende plata får du landets tighteste orkester i toppform ledet an av Norges mest rappkjefta poet. Plata er spilt inn i Phat Cat Studio og slektas Kick Ass Studio, med Johan Larsson bak spakene. Tyngre, mørkere, røffere og ærligere.  «Når vi nå går inn i vårt tiende år som band, er det deilig å kunne gjøre det med en ny skive i sekken, som er pakket klar for norgesturné. Vi gleder oss stort til å dele ny musikk og til å gjøre det vi gjør best, nemlig å blæste det ut på scener rundt om i landet.» Knut Oscar Nymo, Bass, Onklp & de fjerne slektningene. Turnéliste: 2. mars - Stavanger, Folken
3. mars - Bergen, Kvarteret
4. mars - Haugesund, Høvleriet

9. mars - Moss, Verket Scene
10. mars - Ålesund, Terminalen
11. mars - Trondheim, Byscenen

16. mars - Lillehammer, Felix
17. mars - Hamar, Festiviteten
Lør 18 mars - Skien, Parkbiografen

23. mars - Kristiansand, Kick
24. mars - Oslo, Rockefeller
25. mars - Halden, Aladdin Scene Billetter i salg nå!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim