By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Brød & Sircus

Brød & Sircus

Saturday

18

February

2023

Dato

Saturday

18

February

2023

Dørene åpner

21:00

Show start

22:00

Billettpris

370

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

29 år etter at de ble stiftet gjør Brød & Cirkus en reunion på Åre Live i januar 2019. Under mottoet «Gi folket det de vil ha» så Brød & Cirkus dagens lys i 1990. I desember 1990 kom en forsmak på plata, singelen «Kong Midas i Revers» ble sluppet. Låten slo godt an, og havnet høyt oppe på både 10-i-skuddet og på Norsktoppen. Det samme gjorde de 2 påfølgende singlene «Vinger» og « En og en blir to», samt albumet «Brød & Cirkus». Bandmedlemmene har siden de splittet lag i 1993 holdt det (og holder det) gående med musikk.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim