By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Henry Rollins: Good To See You 2023

Henry Rollins: Good To See You 2023

Thursday

23

February

2023

Dato

Thursday

23

February

2023

Dørene åpner

19:00

Show start

20:00

Billettpris

350

Sjanger

Podkast

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Henry Rollins på miniturné i Norge!  Tidligere Black Flag-vokalist Henry Rollins er revolusjonerende både som artist og tenker. En altmuligmann som ikke kan settes i bås, et ikon i motkulturen. Nå kommer han enedelig til Norge mend det covid-avlyste showet sitt som sprenger alle forventninger i fillebiter.  Han var der da hardcoren ble til, som vokalist i et av sjangerens mest legendariske og hardtslående band, Black Flag, og senere som frontfigur i Rollins Band. Siden har han funnet nye bein å stå på: som aktivist, DJ, forfatter, foreleser, fortellerstemme, fotograf, poet, programleder, skuespiller i blant annet Portlandia og Sons of Anarchy, og mye, mye mer. De siste årene har Rollins tatt nok en helomvending: spoken word. Her kommer begrepet selvsagt til kort. “Snakkeshowene” kombinerer elementer fra stand-up med febrilske berettelser fra hardcorescenen og hans langstrakte reiser samt intuitive prekener om tingenes tilstand. Hans mørke og poengterte humor står selvsagt sentralt, kjennetegnet av sine mange uventede vendinger og personlige anekdoter om alt fra punk og kjærlighet til politikk og popkultur. Det viser seg at Henry Rollins er den fødte forteller.  Nå er han endelig tilbake på veien med enmannsshowet Good To See You, ladd med nye historier fra tiden før lockdown og nye perspektiver på den absurde tilværelsen som fulgte deretter. Rollins er minst like intens og visceral som forteller som vokalist - og det er denne energien han tar med seg til Norge når hans inntar scenen i Oslo, Trondheim og Stavanger.  Henry Rollins står aldri stille. Det gjør ham til en av vår tids mest fascinerende karakterer. Regn med en eksplosiv bakoversveis av en opplevelse når han inntar Byscenen i januar neste år! 

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim