By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Jørgen Dahl Moe

Jørgen Dahl Moe

Friday

28

April

2023

Dato

Friday

28

April

2023

Dørene åpner

20:0

Show start

21:00

Billettpris

300

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

JØRGEN DAHL MOE LIVE! Endelig får publikum oppleve det man fikk oppleve på skjermen i fjor på en ekte konsertscene. Jørgen Dahl Moe skal endelig gjøre sine første egne konserter, nesten et år etter finaleseieren i The Voice. Med seg til Parkteateret og Byscenen tar han først og fremst med seg egen musikk. Både gamle, nye og låter ingen har hørt før. Men også noe fra The Voice, og hvem vet, kanskje finner han frem en gammel klassiker og putter den i ny drakt? I tillegg har han med seg sitt fantastiske band, dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av! Kanskje har han til og med en gjest med seg? Stemmeprakt, tilstedeværelse, god stemning, fantastiske musikere og topp kveld er stikkord. Vi sees! Litt om Jørgen: Fjorårets The Voice vinner Jørgen Dahl Moe imponerte uke etter uke på TV. Dit har det vært en lang reise. Det hele startet i 2009 da han sjarmerte landet i senk da han med vant MGPjr med sin egenskrevne låt «Din egen vei». Med fantastisk stemmeprakt allerede som ung mann var det ingen tvil om hva Jørgen skulle bruke livet sitt til; det var musikken. Årene gikk, og Jørgen jobbet lenge med musikken. Han har gitt ut noe på egenhånd, helt uten team for å lære hvordan ting funker. Så ble han gjenoppdaget som den nasjonalskatten han er da han trollbandt både dommere og publikum med sin tolkning av Bruce Springsteen sin legendariske «Dancing in the dark» på The Voice. Liveopptaket tok fullstendig av både på Youtube og Spotify, og peaket som #8 på Norge topp 50. Det er helt unikt for et liveopptak. Kommentarfelter rundt omkring renner over med begeistrede fans fra innland og utland. Nå er han i gang med å slippe masse ny musikk, senest med «A play for the gallery». Våren blir fylt med nye utgivelser, så her er det bare å glede seg!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim