By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Black Debbath 25 år

Black Debbath 25 år

Friday

29

November

2024

Dato

Friday

29

November

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

385,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Bursdagsinvitasjon

Hva: Black Debbath sin 25-årsfeiring, jubileumskonsert.

Hvor: På ditt spillested

Når: Høsten 2024

Antrekk: Røffe rockeklær

Kjære publikummer! Du er herved invitert til å få kjøpe billett til Black Debbath sin jubileumskonsert. Det blir storslagen feiring av deres lange karriere, med så vel leker som underholdning. De beste og mest evigaktuelle låtene fra ni studioalbum vil bli fremført (var det noen som sa «problemer innad i Høyre»?), og det blir mulig å ta med kostbarheter til det store gavebordet. Av aktiviteter kan nevnes sekkeløp, blindebukk og høl i hatten.

Jubileumsplaten ‘Bortkastet hardrock vol. 1 (De første 25 årene)’ slippes i anledning jubileet. Den vil inneholde et nøye kuratert utvalg rariteter, fra før utilgjengelig på fysisk format (eller overhodet). I tillegg putter de på et par splitter nye låter for anledningen. Alle som kommer på bursdagsfeiringen vil få (kjøpe) med seg en hjem.

Svar utbedes innen 29. november
Hilsen Black Debbath og Byscenen

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim