By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bernhoft

Bernhoft

Wednesday

25

October

2023

Dato

Wednesday

25

October

2023

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

520,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Konserten med Bernhoft solgte ut på kort tid, men ikke fortvil, det blir ekstrakonsert kl 18 samme dag!

Trondheim Stage presenterer:

Jarle Bernhoft, en gudbenådet gitarist, låtskriver, artist, og usedvanlig likandes kar fra Nittedal like nord for Oslo.

Denne kritikerroste og prisvinnende publikumsfavoritten har en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg. De siste par årene har det norske publikum fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom TV-suksessen «Hver gang vi møtes» og som mentor i årets The Voice.

Høsten 2023 er det duket for Bernhofts sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts» og i den anledning tar han med seg bandet på tur for å spille noen av låtene fra det nye albumet i godt selskap med låter fra hele hans katalog. Denne turneen vil ha en litt annen følelse enn tidligere Bernhoft-turnéer, da han vil spille for et sittende publikum og legge mer vekt på de akustiske og organiske låtene i katalogen

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim