By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

BEIST på Byscenen

BEIST på Byscenen

Friday

08

December

2023

Dato

Friday

8

December

2023

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

425

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

BEIST er et rosa partymonster fra hjertet av bondelandet, manet frem i selveste bartebyen Trondheim og bestående av bygdetullinger fra alle kanter av fylket. BEIST høster de magiske kreftene fra gråstein og potet for å lage skjitfengende bygdepop, og har i dag over 20 millioner strømminger på Spotify. De seneste årene har de også høstet stor suksess på livefronten, og er kjent for sine energiske sceneshow. Bandet går mot et rekordår i 2023. Etter to utsolgte konserter med DDE på Tapperiet i mars, går BEIST en travel sommer i møte, før de avslutter festen på Byscenen i Trondheim lørdag 8. desember. I 2022 satte de en utsolgt Byscenen på hodet - dette blir kjapt fullsatt!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim