By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Too Far Gone

Too Far Gone

Saturday

09

March

2024

Dato

Saturday

9

March

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

515,- + avg.

Sjanger

Country

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Too Far Gone har i løpet av sine 30 år markert seg i toppen av Norsk musikkindustri med sin markante og fremoverlente stil med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer rundt om. I 2023 mottok bandet platina troféplate for låten Kainn æ få lov og Zetor’n + gulltrofé for Kæm tok ho med sæ og Bæst i test. Disse låtene aleine har blitt streamet over 30 millioner ganger.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim