By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets Musikkorps: Oppvarmingskonsert Norsk Militær Tattoo

Luftforsvarets Musikkorps: Oppvarmingskonsert Norsk Militær Tattoo

Friday

19

April

2024

Dato

Friday

19

April

2024

Dørene åpner

11:15

Show start

12:00

Billettpris

Ordinær: 170,- Honnør/student/forsvarsansatt: 120,-

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Luftforsvarets musikkorps deltar på Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum 26.-28.april og skal i den anledning også holde åpningskonsert i Ridehuset på Akershus festning i forkant av det spektakulære arrangementet. For at også vårt trofaste publikum i Trondheim skal få være med på litt av moroa spiller vi konsert på Byscenen med det samme programmet som skal presenteres på åpningskonserten i Ridehuset. Korpset og dirigent Christian Aftreth Eriksen vil med denne konserten sette stemningen med et knippe underholdende og fengende musikk, perfekt som oppladning til en helg med mengder av militærmusikk og spektakulære opplevelser under Norsk Militær Tattoo. To av korpsets favortittmarsjer, DR 3’s Honnørmarsj av Erling Mostad og Luftforsvarets Jubileumsmarsj av Frode Thingnæs, danner rammen for norsk og amerikansk underholdningsmusikk hånd i hånd; blant annet musikk av Edvard Grieg, Lars Erik Gudim, Gordon Goodwin og Burt Bacharach.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim