By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Fremmed Rase

Fremmed Rase

Friday

16

August

2024

Dato

Friday

16

August

2024

Dørene åpner

23:00

Show start

00:15

Billettpris

Ordinær 350,- & Pstereo Festivalbillett 300,- + avg.

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Fremmed Rase skrur opp varmen! Etter et års pause er trioen tilbake med et etterlengta show på Klubb Pstereo!Med snart 30 år på scenen smeller de til med et forrykende liveshow og en parade av nye og gamle klassikere. Fremmed Rase er synonymt med stinn brakke og god stemning, så det er bare å holde seg fast når trønderrappens ringrever inntar Byscenen på nytt. Det blir varmt, det blir svett, det blir dugg på rutan!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim