By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Uforklarlig med Lilli Bendriss

Uforklarlig med Lilli Bendriss

Tuesday

01

October

2024

Dato

Tuesday

1

October

2024

Dørene åpner

19:00

Show start

19:30

Billettpris

460,- + avg.

Sjanger

Podkast

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Sittende konsert

Endelig får du oppleve Lilli Bendriss i aksjon, i levende live! Gled deg til Uforklarlig live på Byscenen i Trondheim.


Lilli Bendriss er Norges mest kjente medium. Nå kommer hun til Byscenen for å vise deg hvordan hennes kontakt med den åndelige verden kan hjelpe til å forstå det som er vanskelig å fatte. Du vil få høre mer om hennes opplevelser med det uforklarlige, og møter mennesker som har opplevd uforklarlige ting i livet sitt. Du får høre deres historier og du får bli med når de møter Lilli for å forstå mer av hva de har opplevd.

Har du opplevd noe uforklarlig i ditt liv? Send inn din historie til uforklarlig@lyderproduksjoner.no eller møt opp på Byscenen i Trondheim denne kvelden – for Lilli Bendriss tar imot spørsmål fra salen.

I podkasten "Uforklarlig" møter Lilli Bendriss folk fra hele Norge, som har opplevd noe uforklarlig, for å hjelpe dem med å forstå det uforklarlige.

Her kan du lytte til tidligere episoder av "Uforklarlig": https://podcasts.apple.com/no/podcast/uforklarlig-med-lilli-bendriss/id1676451909  

Dette blir garantert en opplevelse utenom det "normale"!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim