By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Tom Waits-Løpet Trondheim 2024

Tom Waits-Løpet Trondheim 2024

Saturday

25

May

2024

Dato

Saturday

25

May

2024

Dørene åpner

13:00

Show start

14:00

Billettpris

800,- + avg.

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Uavklart

Tom Waits-løpet er et pub-til-pub-løp. Startet i Oslo i 1999, som et alternativ til Grete Waitz-løpet, for øltørste musikkelskere uten joggesko. 😜

I Trondheim er vi blitt en festival, viden kjent for fantastiske Tom Waits hyllestkonserter og for billetten som er en spesialdesignet årets T-skjorte som alle i «familien» går med.
Vi har et velfortjent rykte for å ha Norges beste «løp», «løpere» og musikere. 🤩

Hovedpoenget er musikken og sosialt samvær, og man blir ikke sett ned på for å sitte på en av pubene og dermed ikke fullføre løpet.
Vi er alle tapere :-)

Vi trenger at løperne forhåndskjøper billett for å sikre seg riktig størrelse på T-skjorta. Resterende billetter kan kjøpes i døra fra kl: 1300 på løpsdag.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim