By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Nablarevyen: MAKAN! FY3142: MAngelfull Kaosteori med ANvendelser

Nablarevyen: MAKAN! FY3142: MAngelfull Kaosteori med ANvendelser

Thursday

22

February

2024

Dato

Thursday

22

February

2024

Dørene åpner

16:00

Show start

17:00

Billettpris

170,- + avg.

Sjanger

Revy

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

I en kaotisk og overveldende verden like uforutsigbar som en kattunge med koffeinsjokk trenger vi alle litt struktur. Eller gjør vi det? Nablarevyen utforsker kaotiske og strukturelle elementer i hverdagen med årets revyoppsetning. Er løsningen å strukturere livet som en nordkoreansk lunsjkø? Eller gi slipp på kontrollen og la latteren være den medisinen som får oss gjennom dagen? Finn ut! Og bli med på en twistpose av en godt og blanda revy med fokus på humor i en kaotisk hverdag! MAKAN til revy har du nok aldri sett!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim