By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Kongerekka på 90 minutter!

Kongerekka på 90 minutter!

Wednesday

01

November

2023

Dato

Wednesday

1

November

2023

Dørene åpner

18:15

Show start

19:00

Billettpris

200,- + avg.

Sjanger

Podkast

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Are Sende Osen live om ALLE våre konger.

67 konger og 1200 år på 90 minutter!
Det begynner med Harald Hårfagre som samla Norge til ett rike, på grunn av ei dame. Så går det – bokstavelig talt- slag i slag, helt til den kongen vi har i dag.
Fra vikingtid med trolldom, intriger, sex og skandaler over til middelalder, storhetstid, svartedau, dansketid og undergang. En laaaaang rekke fleskepølsespisende, leverpostei-rapende, dram- dunstende, sjølhøytidelige, vanskjøttede, elskerinnelskende danske skrullinger. Svenske tilstander, frigjøring, en ny vår og igjen: En konge som bare er vår egen.

NRK-podkasten Kongerekka er blitt utrolig godt mottatt. Det har også blitt tre bøker basert på serien.
Og nå altså standup på Byscenen  – for deg som ikke visste at du er interessert i historie, for deg som er det, og for alle som liker å høre gode historier!

NRK gjør opptak av forestillingen.

Nedre aldersgrense er 15 år, i følge med en voksen over 25 år.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim