By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Beist

Beist

Friday

02

December

2022

Dato

Friday

2

December

2022

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

365

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

BEIST er et rosa partymonster fra hjertet av bondelandet. Manet frem i selveste bartebyen Trondheim og bestående av bygdetullinger fra alle kanter av fylket, høster BEIST de magiske kreftene fra gråstein og potet for å lage skjitfengende bygdepop. Når alt blir presentert i et energisk og sjarmerende liveshow, er det ingen tvil om at dette bandet må oppleves! BEIST slapp debutalbumet «Dans som en idiot» våren 2018, og høstet deretter stor nasjonal oppmerksomhet, noe som førte til at de det påfølgende året ble booket til flere større festivaler landet rundt. Siden den tid har bandet gitt ut albumene «Trøbbel» og «Klæbb» i tillegg til flere singel-utgivelser og har i dag nærmere 15 millioner streams på Spotify. BEIST har nylig mottatt gullplate for singelen «Råne-Ræser» og er for tiden aktuell med en rekke nye singelutgivelser. Etter to kjapt utsolgte konserter på Ladekaia i mars, og stjerner på RBK kick off før sesongen 2022, så er BEIST klare for å sette Byscenen på hodet, fredag 2 desember – dette blir kjapt fullsatt! BEIST er: Arne Wormdal - vokal, banjo Simen Løberg - mandolin, gitar, vokal Ole Jonas Storli - trekkspill, trøorgel Jon Krogstad – kontrabass Sondre Mikalsen - trommer

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim