By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bigbang 2022

Bigbang 2022

Friday

16

December

2022

Dato

Friday

16

December

2022

Dørene åpner

18:00

Show start

18:30

Billettpris

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Fra det øyeblikket koronarestriksjonene slapp taket har det vært full gass for Øystein Greni og Bigbang. TV, festivaler og scener, plateinnspilling, en hel uke med jubileumskonserter på Parkteatret i Oslo og to splitter nye singler – alt i løpet av en hektisk vår og sommer. I slutten av oktober kommer det nok en fersk singel, før et nytt album slippes våren 2023. Før vi kommer dit er det igjen klart for førjulsturné, et must for veldig mange Bigbangfans. Tradisjonen startet tilbake i 2006 på Sentrum Scene i Oslo, men det tok ikke lang tid før flere andre byer ble med på moroa. Etter to år med hel og delvis nedstenging er det endelig klart for å feire den 15. adventskonserten på Sentrum Scene og en full turnérunde med 13 konserter i 11 byer. Apropos feiring, i år er det hele 30 år siden Øystein Greni la skateboardet på hylla etter en kneskade og fant fram gitaren. Knallhard jobbing og internasjonal suksess som skateboarder måtte vike for musikken som var hans andre store lidenskap. Allerede noen måneder etter starten hadde Bigbang sin første opptreden på Bootleg TV. Det tok derimot åtte år før de erobret VG-lista for første gang med “Girl in Oslo”. Siden den gang har hele ni albumutgivelser besøkt Norges offisielle toppliste og de fleste av dem har gått hele veien til førsteplassen. Snart føyes det altså enda et nytt album til i diskografien, i mellomtiden kan vi ønske velkommen til årets førjulsfest med Bigbang! Support: Kor e gutta

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim