By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Transform presenterer Carpe Diem - en flamencoforestilling

Transform presenterer Carpe Diem - en flamencoforestilling

Sunday

13

November

2022

Dato

Sunday

13

November

2022

Dørene åpner

18:30

Show start

19:00

Billettpris

200

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Stående konsert

Carpe diem er en flamenco danseforestilling med levende musikk, full av mystikk og flamenco-temperament i herlig sammenblanding med flamenco tradisjonell og "ida y vuelta" toner. Inspirert av den førkolumbiske Náhuatl-kulturen fra Mexico, og deres syn på livssyklusen som en essensiell del av verden. Opplev en vakker forestilling som feirer selve livet. Forestillingen er en hyllest til livet, i tråd med Náhuatl-kulturens tankegang: Vi er alle frø, og etter vår død oppstår nytt liv.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim