By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Amor Fatigue - et helt vanlig standupshow med Nietzsche som rød tråd

Amor Fatigue - et helt vanlig standupshow med Nietzsche som rød tråd

Saturday

17

September

2022

Dato

Saturday

17

September

2022

Dørene åpner

20:15

Show start

21:00

Billettpris

315

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Stående konsert

Lars Berrum fyrer av sitt 2.soloshow. Det er ingen tvil om at hans første soloshow, Tuttifruttiland, ble en suksess. Når det gjelder livet til Berrum så er det like liten tvil om at det IKKE har vært en suksess. Amor Fatigue er et show som hovedpersonene selv vil kalle «lite severdig». Han anbefaler ingen å komme, men har tro på at mennesker kan utføre egne valg uten at hans meninger påvirker dem nevneverdig. Det er klart det er tough.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim