By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Motorpsycho

Motorpsycho

Saturday

03

December

2022

Dato

Saturday

3

December

2022

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

375

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Enkelte tradisjoner betyr mer for folk enn andre. Vi er stolte over å by på nok en ny runde med våre favoritter, Motorpsycho! Motorpsycho har holdt det gående i over 30 år (!) og er fortsatt like innflytelsesrike og nyskapende. Deres siste album «The All is One» har blitt genierklært fra alle mulige hold og står som en bauta i bandets etterhvert svært så rikholdige arkiv. Motorpsycho har manifestert seg i mange sjangre og tøyer hele tiden grenser i forhold til hva lytteren kan forvente. Byscenen er stolte over å huse den etterhvert så sagnomsuste førjulskonserten til bandet vi alle elsker!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim