By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Med All Respekt

Med All Respekt

Thursday

13

April

2023

Dato

Thursday

13

April

2023

Dørene åpner

18:15

Show start

19:00

Billettpris

350

Sjanger

Podkast

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Endelig skal Med All Respekts møte "morrapulere" utenfor Oslogryta! Bli med når gutta tar med seg kjente spalter fra radiostudio til scenen. Sandeep, Abu, Galvan og Anders gleder seg til å ENDELIG ta med liveshowet med på en liten miniturnè i april, og vi håper å se DEG i salen! Hjertelig velkommen til Med All Respekt - live!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim