By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

One Night at The Movies – John Williams

One Night at The Movies – John Williams

Thursday

17

November

2022

Dato

Thursday

17

November

2022

Dørene åpner

19:00

Show start

19:30

Billettpris

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Stående konsert

Luftforsvarets musikkorps inviterer til en kveld med storslagen filmmusikk av John Williams! Vi har gått John Williams etter i sømmene og funnet noen av komponistene og verkene som har inspirert og gjort ham til historiens aller største filmmusikk-komponist. Hva ligger egentlig bak de legendariske temaene fra Star Wars og Haisommer? Visste du at John Williams har et par fingre med i temaet som er viden kjent fra The Blues Brothers? Foruten å få svar på disse kuriositetene vil vi selvsagt presentere musikk fra hele John Williams lange og rikholdige karriere. Det blir musikk fra store filmer som Harry Potter, Home Alone og Indiana Jones, men også noen perler som ikke er filmmusikk, blant annet den vakre Andante-satsen fra John Williams’ Konsert for tuba og orkester. Som solist på tuba har vi den store glede av å presentere korpsets nyansatte tubaist, Jesper Kramer Johansen. Vi har også med oss Elin Aandal-Herseth som konferansier. I tillegg til å være programleder i NRK er hun korpsnerd og filmentusiast. På dirigentpodiet står den amerikanske dirigenten Michelle Rakers. Hun har bakgrunn fra United States Marine Band og Marine Chamber Orchestra og har hatt musikalsk ledelse for flere seremonier i Det hvite hus.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim