By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Tusvik & Tønne 10 år

Tusvik & Tønne 10 år

Wednesday

30

November

2022

Dato

Wednesday

30

November

2022

Dørene åpner

17:30

Show start

18:30

Billettpris

520

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Stående konsert

Tusvik&Tønne fyller 10 år. «Søstera til Julius» og «Det folkefinansierte rasshølet», bedre kjent som de stygge tvillingene eller Lammefjes og Fjordingen, (kjært barn og et adoptert barn har mange navn,) skal fylle Byscenen tre dager til ende med tiårs fjonk og fjas for sine fans. Trønderhovedstaden er som kjent Lisas by. Selv om hun alltid opptrer som mann når hun har spiller i Trøndelag, kommer hun denne gangen som kvinne. Etter å ha banet veien og påvirket utallige podcaster i Norge med sin stil og sitt uttrykk, er tiden kommet for å feire Norges eldste podcast. Kjapp deg og skaff deg billetter på ….  Vi gjør oppmerksom på at det er mobilforbud, presseforbud, fotoforbud og forbudt med lydopptak på dette arrangementet!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim