By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Chemikalen 2023: Begynnelsen på slutten

Chemikalen 2023: Begynnelsen på slutten

Wednesday

08

March

2023

Dato

Wednesday

8

March

2023

Dørene åpner

19:15

Show start

20:00

Billettpris

145

Sjanger

Revy

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Er du villig til å ofre vennskap for å oppnå dine ambisjoner? Det finnes de som er det... I årets Chemikal får vi se at en glemt paragraf i lovverket til en av NTNUs eldste linjeforeninger får fatale konsekvenser. Kan man lage etanol renere enn 96%, og er linjeforeninger så inkluderende som de utgir seg å være? Vi lover at Chemikalen 2023 tar deg med på en eventyrlig og musikalsk reise.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim