By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Tre Små Kinesere

Tre Små Kinesere

Friday

21

October

2022

Dato

Friday

21

October

2022

Dørene åpner

20:15

Show start

21:00

Billettpris

375

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Tre Små Kinesere trenger nødig noen videre introduksjon. Med snart 40 år med konserter, utgivelser, nominasjoner og utmerkelser (blant annet to Spellemannpriser) bak seg, er bandet nærmest for en musikalsk bauta å regne her til lands. Deres seneste album, Drømmeanker (2020), ble svært godt mottatt, og Tre Små Kinesere har siden debuten i 1990 vært kjent for sitt akustiske lydbilde, iørefallende melodier og over gjennomsnittet gode norske tekster. Deres spesielle fortrinn er gode vokalarrangementer - som gjør det umulig å ikke synge med på! Ulf Risnes, Lars Lien og Kjetil Sandnes har spilt utallite konserter over hele landet, og med en god dose humor mellom låtene er en konsert med “tre små” alltid det lille ekstra. Velkommen til en varm, morsom og nær konsert med fantastiske låter og et tent Tre Små Kinesere i 2022!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim