By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Emelie Hollow

Emelie Hollow

Friday

21

April

2023

Dato

Friday

21

April

2023

Dørene åpner

20:15

Show start

21:00

Billettpris

300

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

  Med sin unike vokal og sterke formidlingsevne har Emelie Hollow satt spor som artist.  
I 2016 og 2017 ga hun ut en rekke enkeltstående låter og havnet høyt på norske radiolister med den stemningsfulle julelåta «Feeling of Christmas». Høsten 2019 slapp hun sin debut-EP, som smakfullt sydde sammen og viste en dybde i Emelies låtskriverkunst og artisteri. Hun har en spesielt sterk formidlingsevne, noe som fullsatte saler var vitne til på by:Larm 2020 hvor hun blåste både publikum og en samlet platebransje av banen. I august 2021 slapp Emelie sitt personlige debutalbum Half The Story. Albumet består av tre kapitler som forteller en historie om de emosjonelle fasene en ofte går gjennom ved et kjærlighetsbrudd.  På albumet finnes låter som «Break It Right» med dobbel spellemannsvinner Ruben, «Don’t Leave Me Now», og radiohiten «Monster». Med aktuelle og relaterbare låter forteller Emelie om hvordan det føles å få hjertet sitt knust når et forhold går i stykker.  Låten “Me” ble inkludert i Netflix-suksess-serien Hjem til jul, og entret topplistene på musikktjenesten Shazam sine charts i mer enn 50 land. Hun ga også ut låten “Alene sammen” - Årets viktigste låt i samarbeid med VG-lista 2021.
Temaet for låten er mental helse og sangen skrev hun med innsendte bidrag fra norsk ungdom. 
Forfatter Alexander Kielland Krag ga i 2021 ut et innovativt “bok-album” i samarbeid med Emelie Hollow hvor de utforsket skjæringspunktet litteratur og musikk i albumet This stays between us. Albumet er en kombinasjon av engelske oversettelser av utdrag fra Alexander Kielland Krags prisbelønte debutbok Dette blir mellom oss og Emelies låter fra debutalbumet.   Ved siden av egen artistkarriere har Emelie Hollow, tross sin unge alder, allerede solid erfaring som låtskriver og har en rekke samarbeid å se tilbake på. Hun har skrevet for artister I alt fra Nashville til Stockholm, fra London til København og Oslo og blant artister Emelie har samarbeidet med finner vi Ruben, Dagny, SKAAR, Lemaitre

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim