By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Piazzolla!

Piazzolla!

Thursday

06

October

2022

Dato

Thursday

6

October

2022

Dørene åpner

19:00

Show start

19:30

Billettpris

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Stående konsert

Det er sterke trønderske krefter som slår seg sammen for å spille lidenskapelig og melankolsk musikk av tangoens mester, Astor Piazzolla, denne oktoberkvelden. Luftforsvarets musikkorps står på scenen sammen med Åsbjørg Ryeng som er et av de største talentene i Norge på det argentinske tangotrekkspillet Bandoneon. Sammen med Rannveig Ryeng på fiolin, Håkon Magnar Skogstad på piano og Ole Herman Schøyen Sjölin på bass skal hun og korpset fylle høstkvelden med argentinsk lidenskap og sensualitet, men også med en suggererende musikalsk kraft krydret med en dose norsk melankoli. Den argentinske komponisten Astor Piazzolla skapte en helt ny tangostil ved å ta opp elementer fra jazz og klassisk musikk (tango nuevo). Han ble sett på som et musikalsk geni som lyktes i å uttrykke lidelsen, melankolien, nostalgien og tungsinnet som var så typisk hos menn fra Buenos Aires.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim