By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

SANNSYNLIGvis - Et SASSY standupshow med YUMMYMUMMY aka Veronica Simoné Fjeld.

SANNSYNLIGvis - Et SASSY standupshow med YUMMYMUMMY aka Veronica Simoné Fjeld.

Friday

15

September

2023

Dato

Friday

15

September

2023

Dørene åpner

18:15

Show start

19:00

Billettpris

490

Sjanger

Stand-Up

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Uavklart

"SANNSYNLIGvis - Et sykt SASSY standupshow" Etter den enorme suksessen med showet NATURLIGvis, og hele 15000 solgte billetter er fenomenet YUMMYMUMMY aka Veronica Simoné Fjeld endelig tilbake med sitt flunkende nye standupshow SANNSYNLIGvis. Dette blir et show uten filter, et sykt SASSY standupshow og helaften du sent vil glemme. Det blir farger, det blir bobler, det blir leo og MENGDER med deilig og rå galskap fra scenen fra en av de fremste og viktigste influenserne - og scenepersonlighetene Norge har å by på. Lampefeber Produksjoner er produsent og komiker Rune Bjerga har regi.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim