By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets musikkorps: Nyttårskonsert I 2/4 takt

Luftforsvarets musikkorps: Nyttårskonsert I 2/4 takt

Thursday

12

January

2023

Dato

Thursday

12

January

2023

Dørene åpner

19:00

Show start

19:30

Billettpris

300

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Stående konsert

Det blir sprudlende musikk og feststemning når Luftforsvarets musikkorps innleder det nye året i to fjerdedels takt. Marianne Meløy er kveldens konferansier, og hun kåserer over det nye året i luftige ordsprang og med treffende tanker om året som gikk. Det blir garantert en god dose humor, men også noen ord til ettertanke. Repertoaret består av tradisjonell nyttårsmusikk i marsjerende og galopperende taktslag samt noen boblende overraskelser. Konserten starter med Bojarenes inntogsmarsj og avslutter med Champagnegaloppen, men i løpet av kvelden blir det både vakre klassiske verk og kruttsterke kåserier. Som vanlig presenteres en av prisvinnerne fra ungdommens musikkmesterskap. Dette året er det Ivaylo Ivanov som får briljere som solist på marimba. Velkommen til Nyttårskonsert! Dirigent: Nils Erik Måseidvåg Kåsør og konferansier: Marianne Meløy

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim