By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Kari Bremnes

Kari Bremnes

Friday

25

November

2022

Dato

Friday

25

November

2022

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

520

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

I høst lager vi klubb turné! Det er noe eget å spille på klubb, stemninga med folk som står tett. Vi fikk lyst til å dyrke den energien som mindre saler med stående publikum kan gi. Der det er kortreist mellom sal og scene og folk og folk. Å spille konserter handler om å møtes. Det handler mange av sangene mine også om. Og det blir historier å høre, om personer jeg har møtt, som ble til sanger. Den første konserten jeg spilte i Oslo var på Rockefeller, kanskje den mest legendariske av norske klubber. En opplevelse av intensitet jeg aldri glemmer - og i desember spiller vi der igjen! I november kommer vi til to helt nye scener for oss: Svømmehallen i Bodø og Festiviteten på Hamar. I tillegg til kommer vi til Driv i Tromsø, USF Verftet i Bergen og Byscenen i Trondheim, scener og folk vi elsker å komme tilbake til. Denne turnéen blir eksklusiv på den måten at det ikke legges opp til noen ekstrakonserter. Jeg håper dere har lyst til å henge med oss på klubb!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim