By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

LFMK: 19:30 Sinatra konsert

LFMK: 19:30 Sinatra konsert

Thursday

03

November

2022

Dato

Thursday

3

November

2022

Dørene åpner

19:00

Show start

19:30

Billettpris

300

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Stående konsert

Velkommen til ekte croonerkonsert med Norges fremste Sinatra-tolker og byens største band! Det garanteres Sinatra-låter i kjente, så vel som i nye og dristige, arrangementer, samt småfrekke historier og gøyal kuriosa. Sinatra er kjent som det 20. århundrets største vokalist og entertainer. Han hadde en imponerende produksjon og flere av hans låter er blitt udødelige. Den vokale styrken han oppøvde, kombinerte han med en intuitiv sans for jazzens timing og improvisasjon. Sinatra på sitt beste er mer jazz enn pop, han var også kjent som «The Voice», «The Sultan of Swoon» og «Chairman of the Board». Dirigent: Lars Erik Gudim Vokalist: Ingar Kristiansen Luftforsvarets musikkorps Ingar Kristiansen har fått renommé som Norges største Sinatra-tolker, men han er først og fremst en mann som groover og ruver i crooner-sjangeren. Han er hyppig brukt av ulike ensembler rundt i landet. Lars Erik Gudim er Forsvarets musikk sin egen «husdirigent» og arrangør. Han har dirigert og arrangert de fleste av de større rytmiske konsertene for Forsvarets musikk. Luftforsvarets musikkorps er Trøndelags eneste profesjonelle korps og består av 27 blåsere og slagverkere. Korpset er kjent for sin allsidighet og lekenhet i tillegg til musikalsk briljans.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim