By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Vegar Tryggeseid: «Selvforsvar for viderekomne»

Vegar Tryggeseid: «Selvforsvar for viderekomne»

Thursday

23

March

2023

Dato

Thursday

23

March

2023

Dørene åpner

20:15

Show start

21:00

Billettpris

290

Sjanger

Podkast

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Et angrep er ikke en knyttneve ut av det blå. Det er den største sannheten. Angrep har alltid en opptakt, og det tilhører alltid en større situasjon. Tradisjonell selvforsvarslære anerkjenner ikke denne sannheten. De fokuserer mest på selve angrepet, og ditt forsvar mot det, og vier lite tid til angrepets opptakt, og situasjonen du befinner deg i. I mitt seminar vil dere ikke kun lære om angrep og forsvar, men også hva som ligger før et angrep. Det vil gjøre dere til mer bevisste angrepsmål! Høres ikke det bra ut? Vel møtt til “Selvforsvar for viderekomne!” (Guttens første soloshow!)

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim