By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Abakusrevyen 2024 - Best Før

Abakusrevyen 2024 - Best Før

Friday

01

March

2024

Dato

Friday

1

March

2024

Dørene åpner

16:15

Show start

17:00

Billettpris

200,- + avg. / Student: 180,- + avg.

Sjanger

Revy

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Skal man leve i nuet, planlegge for fremtiden, eller ender man bare opp med å drømme etter fortiden? Lengter du tilbake til livet før studietiden hvor du ikke måtte planlegge og handle inn til middag - eller lengter du tilbake til friheten i studietiden? Kanskje du har dummet deg ut på en begivenhet… Ja, da er denne revyen noe du må se! Ta en pause fra verdens forrykende tempo og tenk tilbake til det som var best før med oss, det blir en blanding av sterke følelser, masse humor - og ikke minst bra musikk! Dette er Abakusrevyens fjerde år på rad med oppsetning på Byscenen, og har for sine tidligere forestillinger høstet tilbakemeldinger som “Abakusrevyen … er genuint nyskapende” og “Abakusrevyen er gjennomført, morsom, og har laser. Den er alt det en revy skal og bør være.”. Revyen består av ca. 80 dedikerte medlemmer, hovedsakelig fra linjeforeningen Abakus, som siden høsten har jobbet iherdig mot forestillingen som snart skal skje på scenen.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim