By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Chemikalen 2024: I Symbiose

Chemikalen 2024: I Symbiose

Wednesday

06

March

2024

Dato

Wednesday

6

March

2024

Dørene åpner

19:45

Show start

20:30

Billettpris

160,- + avg.

Sjanger

Revy

Aldersgrense

Fri Alder

Stående/sittende

Sittende konsert

Chemikalen 2024 presenterer årets forestilling: I Symbiose. Hvilke hemmeligheter skjuler seg bak NTNUs lukkede dører? I årets Chemikal havner tre studenter i et etisk dilemma da de finner ut hva, eller hvem, som skjuler seg bak døra på laben. Hva er riktig å gjøre og er det mulig å leve i symbiose? Vi lover at Chemikalen 2024 tar deg med på en eventyrlig og musikalsk reise du sent vil glemme. Chemikalen er Høiskolens Chemikerforenings helt egne musikal, og fremføres tradisjon tro på tirsdagen og onsdagen i jubileumsuken til linjeforeningen, Vinterblotet.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim